Projecten

Wat heeft DF Klus- en Montage in de afgelopen tijd onder andere gedaan? Je vindt hieronder een greep uit de recente projecten.

‘Totaalpakket’ Rijnsburg

DF Klus- en Montagebedrijf is er natuurlijk voor meer dan alleen een keuken plaatsen. In Rijnsburg hebben we, zoals we dat gemakshalve even noemen, een ‘totaalpakket’ gerealiseerd. Allereerst is de oude keuken en al het oude tegelwerk gedemonteerd en netjes afgevoerd. De indeling van de nieuwe keuken bracht ook extra werk met zich mee.

Zo moest de afvoer worden verplaatst en ook de overige leidingen en stroompunten dienden te worden aangepast naar de indeling van het nieuwe leidingschema. Voor de afzuigkap moest er een gat in de gevel worden geboord en een koof worden gemonteerd voor de afvoerslang. Bij de aanschaf van de keuken heeft men er voor gekozen om over te stappen naar elektrisch koken waardoor er ook in de meterkast een aanpassing gedaan moest worden. Voordat de nieuwe keuken is geplaatst én uiteraard door ons is aangesloten, is de gehele ruimte eerst gestuct en geschilderd met afneembare muurverf.

Scroll to top