Projecten

Wat heeft DF Klus- en Montage in de afgelopen tijd onder andere gedaan? Je vindt hieronder een greep uit de recente projecten.

Complete keukenrenovatie

In deze voorheen gedateerde woning in de omgeving van Mijdrecht konden we ons van onze beste kant laten zien. De oude keuken werd gedemonteerd en afgevoerd. En ook de vloer en convectorput dienden vervangen te worden. Hierna kon het loodgieters- en elektrawerk beginnen. Zo moest er onder andere een nieuwe meterkast geïnstalleerd worden om de nieuwe apparatuur aan te kunnen. Vervolgens kon de tegelvloer gelegd worden. Nadat de nissen ten behoeve van de hoge kastenwand gemaakt waren, en alles opnieuw in de verf en stuc gezet was kon de ruimte weer voorzien worden van een nieuwe keuken met kookeiland.

Continue Reading

Tuinhuis in het Uithoornse Meerwijk nu écht af!

In samenwerking met Martien van Zaal Beschoeiingen hebben wij bij dit mooie project al het leiding- en elektriciteitswerk mogen verzorgen. Hierbij moet u denken alle buitenverlichting en buitenstopcontacten, de aanleg van een gas- & waterleiding naar het tuinhuis, het leveren en aansluiten van een nieuwe geiser en de aanleg van twee nieuwe groepen vanuit de bestaande meterkast.

Continue Reading

Keuken met kookeiland – Nieuwkoop

Deze week in Nieuwkoop een mooie keuken met kookeiland geplaatst en aangesloten. Ook al het leidingwerk en (nieuwe) stroompunten aangelegd volgens het aangeleverde leidingschema. Toen we bezig waren kregen we het verzoek of we ook nog een buitenkraantje konden monteren. Dat hebben we uiteraard ook meteen nog even voor de klant gedaan.

Continue Reading

Totale renovatie penthouse – Fort Oranje Woerden

In Woerden hebben we een riant maar enigszins gedateerd appartement omgetoverd tot een werkelijk luxueuze penthouse waar het aan helemaal niks ontbreekt! Eigenlijk is alles wat je maar kan bedenken nieuw hier. En dit hebben wij van A tot Z mogen regelen en begeleiden. Denk hierbij aan sloopwerkzaamheden, het nieuwe leidingwerk (zowel water als gas), verplaatsen en aanbrengen van stopcontacten en diverse aansluitingen, stalen kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen, nieuwe cv-ketel & meterkast, plaatsen en afmonteren van de keuken en twee badkamers én al het stuc- en schilderwerk… Maar we laten we de foto’s voor zich spreken…

Continue Reading

Complete badkamer – Uithoorn

In Uithoorn hebben we onderlaatst weer een mooie badkamer opgeleverd. Eerst is al het oude tegelwerk en sanitair gedemonteerd en afgevoerd en vervolgens kon de wederopbouw beginnen. De klant wilde graag een verlaagd plafond met spotjes welke ook nog eens glad gestuukt diende te worden. Maar ook dat kan door ons geregeld worden.

Continue Reading

‘Totaalpakket’ Rijnsburg

DF Klus- en Montagebedrijf is er natuurlijk voor meer dan alleen een keuken plaatsen. In Rijnsburg hebben we, zoals we dat gemakshalve even noemen, een ‘totaalpakket’ gerealiseerd. Allereerst is de oude keuken en al het oude tegelwerk gedemonteerd en netjes afgevoerd. De indeling van de nieuwe keuken bracht ook extra werk met zich mee.

Continue Reading

Renovatie dijkwoning Alphen aan den Rijn

Nog net voordat we met vakantie gaan een mooi project opgeleverd in Alphen aan den Rijn. Bij een echtpaar dat lang heeft getwijfeld tussen verhuizen en renoveren viel de keuze op het laatste. Wij werden benaderd en hebben uiteindelijk de gehele renovatie aan deze dijkwoning gerealiseerd en begeleidt.

Continue Reading

Nieuwe hoekkeuken – Rozenstraat, Noorden

Dit jonge gezin uit Noorden wilde naast de keukenmontage ook advies bij de aankoop van de nieuwe keuken. Ook dat is uiteraard mogelijk dus zijn we met de klant meegegaan bij het bezoeken van verschillende showrooms.

Continue Reading

Totale renovatie Hilversums appartement

Bij familie de Haan te Hilversum hebben we al het sanitair en de keuken van hun riante appartement onder handen genomen. In drie weken tijd is hun appartement voorzien van een nieuwe toiletruimte, badkamer én keuken. Voordat de keuken geplaatst werd zijn eerst de muren en de plafonds strak gestuct, opgeschuurd en geschilderd.

Continue Reading

Totale renovatie woning Churchilllaan Nieuwkoop

Voordat dit jonge gezin hun nieuwe woning kan betrekken moest er een totale renovatie plaatsvinden. We zijn begonnen in de toekomstige keuken. Hier hebben we leidingwerk en stroompunten aangelegd volgens het leidingschema van de keukenleverancier. Vervolgens is er een koof gerealiseerd voor de afvoerslang van de afzuigkap en zijn er RVS-spotjes gemonteerd. Aan de voorzijde van het huis is een vorstvrije buitenkraan gerealiseerd. Verder hebben we alle cv-leidingen in de muur gebracht en verlegd ten behoeve van design-radiator en plintverwarming. Op de benedenverdieping zijn er verder overal extra geaarde stopcontacten aangebracht en de bestaande zijn verplaatst tot op 25cm boven de vloer. Dit alles komt samen in de nieuwe Belfarto-meterkast met acht groepen en twee aardlekschakelaars die we geleverd en aangesloten hebben.

Continue Reading

Scroll to top