Projecten

Wat heeft DF Klus- en Montage in de afgelopen tijd onder andere gedaan? Je vindt hieronder een greep uit de recente projecten.

Totale renovatie woning Churchilllaan Nieuwkoop

Voordat dit jonge gezin hun nieuwe woning kan betrekken moest er een totale renovatie plaatsvinden. We zijn begonnen in de toekomstige keuken. Hier hebben we leidingwerk en stroompunten aangelegd volgens het leidingschema van de keukenleverancier. Vervolgens is er een koof gerealiseerd voor de afvoerslang van de afzuigkap en zijn er RVS-spotjes gemonteerd. Aan de voorzijde van het huis is een vorstvrije buitenkraan gerealiseerd. Verder hebben we alle cv-leidingen in de muur gebracht en verlegd ten behoeve van design-radiator en plintverwarming. Op de benedenverdieping zijn er verder overal extra geaarde stopcontacten aangebracht en de bestaande zijn verplaatst tot op 25cm boven de vloer. Dit alles komt samen in de nieuwe Belfarto-meterkast met acht groepen en twee aardlekschakelaars die we geleverd en aangesloten hebben.

De toiletruimte is verdubbeld door de loze ruimte achter het toilet weg te slopen en erbij te betrekken. Uiteraard is daarna het leidingwerk aangepast zodat er een modern hangend toilet geplaatst kon worden. Ook hebben we het plafond verlaagt en spotjes gemonteerd.

Op de bovenverdieping is ook de badkamer onderworpen aan een grote verbouwing. Uiteraard is ook hier een hangend toilet gerealiseerd, maar niet voordat al het leidingwerk aangepast was en alle afvoeren geheel vernieuwd waren. Om het ligbad te scheiden van de inloopdouche hebben we een wand geplaatst van gibo-blokken. In de inloopdouche is een drain gemonteerd en overal zullen de voetjes heerlijk warm blijven want de badkamer is voorzien van vloerverwarming. Als laatste is ook hier het planfond verlaagd en zijn er spotjes geplaatst.

Scroll to top